Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2012, 18:11   #2
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gençlerin Hayran Olduğu İsim Artık Atatürk Değil Malesef Ki Erdoğan

Şu listede "İbrahim Tatlıses, Murat Boz" İkilisinin hayran olunan kişiler içinde olması durumun vahimligini gösteriyor. Bu 2 sahış hayran oluncak ne yapmış ? Müzik mi ? Hayır, bi icat ? Ben daha görmedim. Bunun kadar olmasada diger vahim olan durum ;
İnsanların i
zledigi bu diziler."Kurtlar Vadisi", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Kuzey ve Güney", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Adını Feriha Koydum" İnsanları bu konuda eleştiremem burada hata kişilerin değil sistemindir ama yukarıdaki 2 insana hayran olan ve bahsi geçen dizileri ayıla bayıla izleyen bir milletten bir YOL olmaz ve olmasıda beklenemez. Bu ülke ne zaman izleme oranında düşüşe geçip okuma ve uygulama kısmında yükselişe geçerse işte ozaman gelişmiş bir ülke olur açık ve net biz 3. Dünya ülkesiyiz bunu ne ekonomimiz değiştirebilir ne de başka birşey bunu sadece okuduklarımız ve yaşam biçimimiz değiştirir. Bizim hakkımızda sevdigim bi dostumun dedigi bir söz var ; "Bu kadar az okuyupda bu kadar çok şey bilen bir millet görmedim." Tabi anlaşılacagı üzere burada ironi var bizim milletimiz ne okur ne yazar ama bakarsın her konu hakkında atıp tutmayı marifet sayar, araştırsan her evde 1 doktor 1 müftü 1 başbakan bulabilirsin. İnşallah şu vahim tablo bir an evvel düzelir ve milletimiz asıl hayran olunacak insanları seçer. Baktıgın zaman bu ülke toprakları üzerinde yaşamış ve yaşayan insanlar içinde binlerce hayran olunacak şahıs var ama bizim halkımız nerede hayran olunmaması gereken şahıs varsa hepsine hayran olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver