Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2012, 10:50   #1240
GÜLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevilen adminlerden
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Seni anlatacak hiç bir kelime yok okadar özel ve mükemmelsinki iyiki varsın meleğim numaramı değiştirdim mesaj atarım canım benimm
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nick güzel
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Hayırlısıyla askerliğini bitirip gelmiş hoşgeldin
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: mutlu olmayı hakeden biri biraz sinirini yenerse eminim ki çok mutlu olucaktır iyi biri mustafa.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çokça özledim meleğimi numaramı değiştirdim mesaj atarım cnm
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: sevdiğim hatunlardan istanbula gelince haber ver numaramı değiştirdim mesaj atarım balım
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yenilerden sanırım nick güzel renk te yakışmış
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Forumda örnek aldıgım biri sevilir
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : iyi biri herkese nasıl davranıcagını bilen sevimli hatun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver