Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2012, 16:27   #1237
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Şu sıralar pek sessiz takılıyor, ya da ben hiç rastlamadım. Arada böyle uğrar..
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Severim de, döverim de lafı ikimiz için yazılmış canım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Seviyeli ve efendi kullanıcılardan.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Tatlım nasılsın? Eskisi gibi gelmesen de artık seni bulabileceğim bir yer daha var, uhh.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Merhabalar efenim. Sizi görmek ne hoş..

6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Adı Cansu öğrendim, ohh yaa

7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sultan oo ya, can.. Birtanem benim, bu ara çok boşladım seni farkındayım

8. @Su; Ben seni hep özlüyorum, çok özlüyorum.
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; I don't know.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Şeker ile balın karışımından oluşan, çileklerle süslenmiş bir hatun oo!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver