10 Mart 2012, 16:27
|
#1237 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Şu sıralar pek sessiz takılıyor, ya da ben hiç rastlamadım. Arada böyle uğrar..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Severim de, döverim de lafı ikimiz için yazılmış canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Seviyeli ve efendi kullanıcılardan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Tatlım nasılsın? Eskisi gibi gelmesen de artık seni bulabileceğim bir yer daha var, uhh.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Merhabalar efenim. Sizi görmek ne hoş..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Adı Cansu öğrendim, ohh yaa
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sultan oo ya, can.. Birtanem benim, bu ara çok boşladım seni farkındayım
- @Su; Ben seni hep özlüyorum, çok özlüyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; I don't know.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Şeker ile balın karışımından oluşan, çileklerle süslenmiş bir hatun oo!
|
| |