Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2012, 20:15   #1
PassioN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ferdi Tayfur: Kanser değilim

Ferdi Tayfur, karaciğerinden kitle alındığını ve biyopsi sonucunu beklediğini açıkladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İddiaya göre şeker hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi olan Tayfur'un, yapılan kontrollerde karaciğerinde küçülme ve safra kesesinde de büyüme tespit edildi. Alman Hastanesi'ne yattığını doğrulayan Ferdi tayfur ise siroz olduğu söylentilerine tepki gösterdi.
AMELİYAT OLACAK

Şeker hastalığından tamamen kurtulmak için ameliyat olacağını söyleyen Tayfur, "Siroz değilim. Yıllardır şeker hastalığıyla mücadele ediyorum. Bu ameliyat da şeker hastalığımla ilgili. Dünyada bazı ülkelerde şeker hastalarına uygulanan bir tedavi. Çok önceden belli olan bir ameliyat. Ameliyatı daha sonra olacağım. Şimdi gelmişken bir checkup'tan geçtim. Onların sonuçlarını bekliyorum" dedi. Öte yandan Tayfur, senaryosunu çaldığını iddia ettiği Ata Demirer'e karşı İstanbul Adliyesi 2. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde senaryonun kime ait olduğunun tespiti için dün dava açtı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet