@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İlk sorunuz ;
MesLeğinizi AvuKat Olarak Biliyorum,
Eyer Avukatsanız MesLeğinize Sizi İten NedenLer Nedir KişiLiğinizLe ALakaLı ?
Ankarada 1999 yılında kurduğumuz hukuk büromuz var. Kendim halkla ilişkiler görevine bakmaktayım aynı zamanda hakimlik sınavlarına hazırlanmaktayım. %80 davaları ben bağlamaktayım hukuk büromuza hem yazılı basında hem görsel yerel medyada hakkımızdan epey bahsedilen köklü bir hukuk bürosuyuz. Alanımız %80 boşanma davalarıdır. Zaten internet medyacılığında da bakacak olursanız Ankara boşanma davaları ile ilgili googlede çıkan sitelerin iletişim ve irtibat adreslerinin bize bağlı olduğunu görürsünüz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişisel sayfamda mevcuttur.
AvuKat DeğiLseniz de Şuan İcra Ettiğiniz MesLeğinizLe İLgili Bir Kaç BiLgi ALalım Lütfen
8 yildir Eskişehirde yerel yönetimlerde çalışmaktayım. 30 günün 20 günü eskişehirde 10 gününü Ankarada geçiren birisiyim bi aksilik olmaz ise
|
Nesy Nickli Üyeden Alıntı
|
Sizin haberiniz vardır belki. Çiçekler ne zaman açacak, güneş ne zaman içten gülümseyecek bize, kuşlar ne zaman en güzel şarkılarını söyleyecek? Kısacası nerede kaldı bu bahar? |
Bu yıl ülke olarak çok ağır bir kış şartı geçirdik gerçektende. Kendi adıma konuşmak gerekirse 1 ev kirası kadar da yakıt ödedim desem yeridir. Senin gibi bizlerde baharı ve çiçeklerin açmasını 4 gözle bekliyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]