Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2012, 15:49   #13
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 80. Hafta Çok Bilmiş *Bora*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlk sorunuz ;
MesLeğinizi AvuKat Olarak Biliyorum,
Eyer Avukatsanız MesLeğinize Sizi İten NedenLer Nedir KişiLiğinizLe ALakaLı ?

Ankarada 1999 yılında kurduğumuz hukuk büromuz var. Kendim halkla ilişkiler görevine bakmaktayım aynı zamanda hakimlik sınavlarına hazırlanmaktayım. %80 davaları ben bağlamaktayım hukuk büromuza hem yazılı basında hem görsel yerel medyada hakkımızdan epey bahsedilen köklü bir hukuk bürosuyuz. Alanımız %80 boşanma davalarıdır. Zaten internet medyacılığında da bakacak olursanız Ankara boşanma davaları ile ilgili googlede çıkan sitelerin iletişim ve irtibat adreslerinin bize bağlı olduğunu görürsünüz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişisel sayfamda mevcuttur.

AvuKat DeğiLseniz de Şuan İcra Ettiğiniz MesLeğinizLe İLgili Bir Kaç BiLgi ALalım Lütfen

8 yildir Eskişehirde yerel yönetimlerde çalışmaktayım.
30 günün 20 günü eskişehirde 10 gününü Ankarada geçiren birisiyim bi aksilik olmaz ise

Nesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin haberiniz vardır belki. Çiçekler ne zaman açacak, güneş ne zaman içten gülümseyecek bize, kuşlar ne zaman en güzel şarkılarını söyleyecek? Kısacası nerede kaldı bu bahar?

Bu yıl ülke olarak çok ağır bir kış şartı geçirdik gerçektende. Kendi adıma konuşmak gerekirse 1 ev kirası kadar da yakıt ödedim desem yeridir. Senin gibi bizlerde baharı ve çiçeklerin açmasını 4 gözle bekliyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver