@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ahah, evet kürsü vaktim geldi, bakalım artık ilerleyen zamanlarda. :p Trend Topic oldum sevgilimle ben, ahah. Yalan Haber'in böylesi, artık beni geçtiniz kendi derdinize düştünüz siz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevdiği erkek tipini tarif ediyor, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pembe sevmem beyazlı iyi diyor.
Eh @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten benim sayemde mutluluğa kavuştu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne hoş, sesimizi duyurabildik. :p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öyle saygısızlıklar yapmaz benim eniştem, sadece pembe kulaklara dayanamıyor, zaafı var çocuğun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet bayılırsın bize, çok tatlı olduğumuz için Hakan Akkaya gibi '' Size bayıldım '' dersen mutluluğumuzu 10'a katlarsın eheh.
Bu arada @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni unutmadım, beyaz gömlekli hiçbir zaman beyazdan vazgeçemiyormuş. Israrın üzerine yüzünü de gösteriyorum.
İşte senin beğendiğin adam budur.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] darısı başına genç.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.