Tuttum tabi bırakmam o narin elleri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kafiyeli oldu he
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[QUOTE=Melodram;1041053388]Canım eltim, profilden gözükmesinin bir sebebi var. Çünkü yüzünü dönerse bizim sevgililerimizden bir farkı olmadığı anlaşılacak.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ee @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] razı olmaz gibi öyle olursa, o yüzden profildendi ama şu an ben her şeyi açıkladım. Neden böyle oldu ki? Tutamadım kendimi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duy duy seninkinin yan profili beyazmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. düzden, düpedüz o da pembeli
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim pemboş kıyafetlerime, takılarıma, tokalarıma ve makyaj malzemelerimi kullanırsa ben bunu yolarım! demedi deme valla koyarım kapının önüne
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yok @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıskanıyo tabi siz kıskanıyorsunuz
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgili eltim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize nazar ediyor.