07 Mart 2012, 12:09
|
#41 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Melodram ve Sevgilisi
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Verme, sahip çık! Bu devirde aşkı bulmak zor, sahip çıkmak daha zor. ( Sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmiyorum ) Çok çekişmeli bir konu oluyor bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bence en sonunda biriniz gerçekten aşkı bulacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu aileden daha büyük bir yenilik tanımıyorum ben olamaz, olmamalı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şöyle bir baktım da, arkadaki beyaz gömlekli delikanlı sana yakışır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Adam bana yapışıp kalacak bu gidişle ve ben her yerde bunu arayacağım! Fındığım benim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin kürsüye çıkma zamanın gelmiş de geçiyor. Soysyal mesajlarını halk duysun! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence konu sabitlenecek en sonunda o yolda kademe kademe ilerliyor. Sizi iki aşkı bulmuşsunuz bir üçüncüye gerek yok bence Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizin gibi pembeli delikanlı istemiyordum zaten iyi olmuş o beyaz gömlekli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tut bırakma ellerini Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet tipini çok merak ediyorum o kişinin, bir yollasan ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. ;s3 Görsem şu yüzünü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onlar kıskansınlar bizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Canım eltim, profilden gözükmesinin bir sebebi var. Çünkü yüzünü dönerse bizim sevgililerimizden bir farkı olmadığı anlaşılacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ee @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] razı olmaz gibi öyle olursa, o yüzden profildendi ama şu an ben her şeyi açıkladım. Neden böyle oldu ki? Tutamadım kendimi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ankara sokaklarında yolumuz kesişirse, sevgilimle beni göreceksin ve eminim ki çok kıskancaksın. :p
| Ne güzel işte sizin gibi olmayanını buldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben beğenmesem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |