Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2012, 11:51   #40
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Melodram ve Sevgilisi

Simge Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçekten zor! tamam, sustum. kaderim der kabullenirim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu arkadaki beyaz gömlekli delikanlının yandan olmayan, yüzden ve düzden olan fotosu yok mu? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merak ediyor olabilir

Canım eltim, profilden gözükmesinin bir sebebi var. Çünkü yüzünü dönerse bizim sevgililerimizden bir farkı olmadığı anlaşılacak.

Ee @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] razı olmaz gibi öyle olursa, o yüzden profildendi ama şu an ben her şeyi açıkladım. Neden böyle oldu ki? Tutamadım kendimi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ankara sokaklarında yolumuz kesişirse, sevgilimle beni göreceksin ve eminim ki çok kıskancaksın. :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver