06 Mart 2012, 23:30
|
#37 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Melodram ve Sevgilisi
Verme, sahip çık! Bu devirde aşkı bulmak zor, sahip çıkmak daha zor. ( Sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmiyorum )
| Kathie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bana kulaklarını ver gerisini sen alabilirsin. Kıskanacak bir sürü kişi varken onların neresini kıskanayım. Şu var kulaklarını kıskanabilirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bana onun sülalesinden birini ayarlama, başka biri varsa olabilir, yeniliklere acık olmak lazım değil mi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin helalini bana yamamaya çalışma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Çok çekişmeli bir konu oluyor bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bence en sonunda biriniz gerçekten aşkı bulacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu aileden daha büyük bir yenilik tanımıyorum ben olamaz, olmamalı. Gözü olanın gözü çıksın, ahaha. Darısı başına canım, daha pembelerine, daha göbişlilerine layıksın sen! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şöyle bir baktım da, arkadaki beyaz gömlekli delikanlı sana yakışır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Adam bana yapışıp kalacak bu gidişle ve ben her yerde bunu arayacağım! Fındığım benim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |