Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2012, 23:09   #35
Aruz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Melodram ve Sevgilisi

Simge Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birde şey @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karizmatik pemboşlarımızı kıskanıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bana kulaklarını ver gerisini sen alabilirsin. Kıskanacak bir sürü kişi varken onların neresini kıskanayım. Şu var kulaklarını kıskanabilirim

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım ben senin içinde kuzenini ayarlayabilirim, gerçekten kocaman pembe bir aile oluruz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu kimseye veremezsin, o artık senin helalin ahah, bir daha duymamış olayım, bak kulaklarını düşürdü hemen eniştem.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bana onun sülalesinden birini ayarlama, başka biri varsa olabilir, yeniliklere acık olmak lazım değil mi?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin helalini bana yamamaya çalışma

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver