Cevap: Milli Eğitim Komisyonu'nda kavga
İlkokul mezunu ve daha Türkçeyi dogru dürüst konuşamayan insanların eğitimimizin gelecegini tartışması ve eğitim sistemimizi değiştirmeye çalışmalarını gördükçe kahroluyorum. Bu iş Meclisin işi değil bu açık ve net. Bu iş seçkin bir eğitimci-ögretimci bir zümrenin işi olmalı. O Meclisteki Boşbogazlarda o ceylan derisi koltuklarında boş boş oturmalı. Şahsen oy kullandıgım için bu insanlardan herhangi birinin o meclise girmesine katkı sagladıgım için çok pişmanım çünkü şu 500-550 kişilik mecliste sadece ama sadece 5-6 kişi o Vekillik sıfatını hak ediyor. Evet Vekiller arasında eğitimciler var hocalar var ama onlarda ideolojinin içine düşmüş olduklarından objektif birşey yapamıyorlar. Mevcut eğitim sistemi bu ülkeye hiçbir katkı saglamadı ve saglayamaz değiştirilmesi gerek ama öyle hükümümetin istedigi gibi kafasına göre pat diye değiştirilmemesi gerek. Bu işler belli plan ve program dahilinde gerçekleşmeli, hükümet olayı oldu bittiye getiriyor bugun yasayı onayla yarın işleme koy seneye okullarda uygula olmaz böyle. |