Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2012, 12:31   #1235
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Değerli arkadaşım benim, seninle konuşmayı ne kadar özledim biliyor musun.
Bu arada yaradan sizi birbirinize bağışlasın, pek efendi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uyusum benim, sonsuz dostum benim.Sen beni tekrar hayata bağlıyorsun.İyi ki varsın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kalemi güzel insan artık yoksun.Kendinde de değilsin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Paha biçilemez senin gülücüklerin,arkadaş canlısı seni.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmıyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mod'umuz.Tanışmıyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bazen eskiye dönüp baktığımda üzülüyorum.Bazen sadece bir simge olmak istiyorum.Değerlisin benim için.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kırmışım seni,sadece seni değil.Kendimi de kırdım.Bir müddet gelemiycem eski halime.Üzgünüm.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sen kayboldun gittin,nerelerdesin?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yagmurun mis gibi toprak kokulusu,seni çok özledim.Değerlisin benim için.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver