Merhabalar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRCForumlari.Net ilk geldiğimden daha kalabalık ve canlı. Site de herşey kolay, paylaşım yapmak, yönetici & moderatör arkadaşlardan yardım almak ta öyle, eğlenmek ki çok kolay, kendini kasan kullanıcıya daha rastlamamış olmamda cabası. Tek zorlandığım arama butonun da istediğim sonucu alamamam. Etiket olarak aratıyorum , aynı konuyu eklemiş oluyorum. Hızlı arama butonu nasıl olurdu diye düşünüyorum. IRCForumlari.Net in daha da güzel yerlere gelmesinden ayrıca nezih ve sakin bir forumda olmaktan mutluyum. Bunları şahsım adına sağlayanlar için teşekkür ediyorum . sevgili Liaa öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum,yeşil yakışmış..ve yasamak istediğin yeri çok begendim guzel gorunuyor.hafta sonları için ideal ama tümden yaşayamam ben.ist'dan sonra Adapazarı'nın sessizliğine bile alışmam zaman almıştı..
*hayatın bir kitap olsaydı adı ne olurdu?
*bir plak olsa(n) ask çalsan vE bozulsan aynı yerde takılsan,hep tekrarlasan yine yeniden hep..bu neresi olurdu?
*son zamanlarda en cok neyi özlüyorsun?
tesekkurler..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ediyorum, evet yaşamak istediğim yer oldukça hoş, tümden yaşamak bana zor olmazdı, sonuçta böyle hayatı benimsiyorum, herşeyden uzakta sessiz sakin dünya meselelerini düşünmeyecek bilakis iç dünyamla daha da güzel bir ortam sağlardım kendime. * İyi kötü çirkin olurdu adı, hepsi mevcut hayatımızda.
* Beni ben yapan kurallarıma. Menfaat duygularımın olmamasına .
* İlk olarak umre vazifesinde olan canım dedemi özlüyorum, bir de arkadaşlık kaidelerinin yok olduğundan yakınıp özlem duyuyorum. İnce eleyip sık dokumalı. Benim için önemli kavram bu.