Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2012, 10:49   #1
Çevrimdışı
N999
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kas Salatası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER (2 KİŞİLİK)

1/4 kg dana kol biftek Tuz ve karabiber
2 kiraz domates, sekize bölünmüş
1/3 bardak doğranmış soğan
1 küçük diş sarımsak, dövülmüş
5 bardak doğranmış yeşil marul
4 çorba kaşığı yağı azaltılmış balsamik vinegrette sosu
3 çorba kaşığı ufalanmış rokfor

HAZIRLANIŞI

Önce bir ızgarayı orta sıcaklığa getirin. Bifteğin her tarafını tuz ve karabiberleyip altı dakika boyunca çevirerek ızgara yapın.

Izgaradan aldığınız bifteği üç-beş dakika dinlendirdikten sonra, liflerini çapraz kesecek şekilde şeritler halinde doğrayın. Büyük bir kasede domatesleri, soğanı ve sarımsağı karıştırın. İçine eti ve marulu ekleyin. Üzerine vinegrette sosunu döküp iyice karıştırın. Rokfor peynirini serpiştirerek süsleyip servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan