29 Şubat 2012, 16:53
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sevgilinize Mektubunuzu İnternet Yazsın İstemez Miydiniz?
Canım Sevgilim; Bu mektubu sana Ankara dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Nefes bile almadan şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Sevdiceğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım. Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü. Sana Ne bok yerse yesin diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Tutturamadın demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın. -; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Mercimek çorbası almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o Mercimek çorbası i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi, senin için hiçbir şeyimi bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!! Son olarak; Ayrıldığımız iyi oldu, hoşça kal/ma hohho. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu mu ha oldu mu? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kalınlaştırdığım bölüm tutmadı pek ahah, iyiymiş bu! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen de yaz!
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |