Cevap: Beğendiğim sözler.. Arşiv ..
Aldırma Söylenenlere; Varsın, Görenler Seni Bir OT Sansın. Sen GÜL Ol da Senin Uğruna Ötmeyen Bülbül Utansın. . ŞimDi azapta güL, suskun tüm BenLiğim. DuymaDınız mı; sükûtLa veriLDi, seLası ömrümün. Sukutun anlattığını anlamak için, kulak değil YÜREK olmak gerekir. . . Sanma ki karga gak.. örDek vak.. Leylek Lak diyor..! Aslında hepsi "HAK" Diyor. Kader olsam yazılsam alnına..Yar olsam kazınsam aklına..Ve "Dua" olsam, dökülsem dilinden..Sen "Amin" desen,O an kabul olsam. Bir istek, bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi Büyüyünce ne olmak istiyorsun ?- Mutlu !- Öyle değil,sen sorumu yanlış anladın sanırım ?Hayır, bence sen hayatı yanlış anladın! Doğaçlama yaşıyorum artık birseye şaşmıyorum,"umrum"a yaklaşmasın hiçkimse..!Ne halim varsa görmekle mesgulüm Ne senin aDın Yûsuf, ne De ben ZüLeyhâ’yım...Sanma ki eLLerimDen yırtılacak gömLeğin... Lâkin bir gün ZüLeyhâ oLup geLirsem sana.. Sevgi bazen bir güldür sunulan,bazen bir tatlı söz,bazen bir damla yaptır gözlerden süzülen bazen bir mesajdır dünya tatlisina gönderilen |