Beğendiğim sözler.. Arşiv ..
ßu yazıLar ßana ait değil ßeğendiğim sözleri ßu ßaşlık altında toplayacağım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gülü öylesine sevmelisin ki soranlara dikeni yok diyebilmelisin...Tabiki gülde seni.. Ey Yusuf'un Aşk/ıyla kendine gelen Züleyha.. Nasip olurmu sende ki Aşk/ın güzelliği banada... öyLé yoruLuyoRumki bazén hayattaN ,, kapayınCa gözLérimi , biR daha açaSm géLmiyoR. Bir erkeğin bir kadının kalbine girmek için, önce kendi kalbini kullanmaya başlaması gerekir. "Aptallarla tartismayin görenler aranizdaki farki anlamayabilirler." IMAM-I GAZALI EŞ dediğin koluna değil, YÜREĞİNE yakışmalı...Öyle sıradan gelip geçici heves değil sonsuza kadar NEFES olmalı.. Ey YAR'im!! Ey beni benden alıp, beni sen edenim! aşkınla nemrut ateşinde yandım da "KOR" oldum..Kaf dağında aşkla bittim de "KÜL" oldum.Anka gibi küllerimden dirildim de "KÜN" oldum.Sana bakıp beni bildim de AŞK sahibine "KUL" oldum..Aşk derdini dert bildim de derdime, Rabb'de derman buldum |