Konu: Edebi(ha)yat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2012, 15:22   #23
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Edebi(ha)yat

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir şeye bağımlıyım,çünkü bu içimdeki boşlugu dolduruyor. bilgiye,kitaplara bağımlıyım,çünkü bu benim boşlugumu, yüzeyselligimi,aptallıgımı kapatıyor;böylece bilgi olağanüstü önem kazanıyor. resimlerin güzelligi hakkında konuşuyorum,çünkü kendi içimde buna bağımlıyım. böylece,bağımlılık içimdeki boşlugu,yalnızlıgımı,yetersizligimi gösteriyor ve bu beni
size bağımlı kılıyor. bu bir gerçek,değil mi? buna ilişkin kuramlar oluşturmaya,buna karşı cıkmaya kalkışmayın. eğer
içimdeki boşluk olmasaydı,yalnız olmasaydım,sizin söyledikleriniz ya da yaptıklarınızla ilgilenmeyecektim. hiç bir şeye bağımlı olmayacaktım. boş oldugum ve yalnız oldugum için,yaşamım hakkında ne yapacagımı bilmiyorum. saçma bir kitap yazıyorum ve bu benim gururumu okşuyor. dolayısıyla bağımlıyım,ki bu yalnız olmaktan korkuyorum anlamını taşır;içimdeki boşluktan korkuyorum. bu nedenle,bunu maddi şeylerle,fikirlerle ya da insanlarla dolduruyorum.''

Jiddu Krishnamurti

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver