siz benim ne bilip ne bilmediğimi yada donanımımı ne bilebilirsiniz ki? evet kod hakkında tek kelime etmedim etmicemde.. nedeni sizin gibileri iRC'de yıllar boyu çokca gördüm daha konuşma tarzından ben notumu vermiştim.iRC'i bitiren odaları-sunucuları boşaltan bugün gelinen durumun sorumluları saldırı yapan lamerler değil sizin gibi elindeki küçük güç-yetkiyle ''ego''su tavan yapan kişilerdir.
sizin gibilerine kanalında yetki verenlerdir. sizin gibi kanal-sunucu yürütenlere karşı saldırılar yapılması son derece anlaşılır bir durum.(şu yazdıklarınızı okuduktan sonra benim bile saldırı yapasım geldi....)
son olarak dediğim gibi dilediğiniz kadar koruma kod arayıp bulup derleyip toplayıp ekleyin..vız gelir.. bu türden saldırıları bloke edebilmek kanal yetkililerinin yapabileceklerini aşar.sunucuyu yönetenlere adminlerinize başvurun.onların yapabileceği değişiklikler-düzenlemeler bir yere kdar bunlara güçlükler çıkarabilir...
bol güneşli günler...
şu ana kadar açtığınız konulara topiklere bi baktımda....belki 10 belki daha fazla konu açmışınız hepsi aynı bu saldırılar için..aylardır alıyorsunuz bu saldırıları belli ki... açtığınız onca konuda bisürü şeyler önerilmiş onlarca abartısız kod verilmiş ... eee noldu ? eklediniz o kadar kodu korumayı noldu ne değişti? hiç.. değişmezde.. bu gene yardım istediğiniz kod 4/4'lük işlese dahi kodun yazarı beni af etsin. vız gelir bu saldırılara..
bu sizin engelleyebileceğiniz bi saldırı türü değil ..bunlara çözüm üretebilecek bi yere kadar mani olabilecek kişiler sunucunuzun yetkilileri olabilir ancak.daha burda aylarca 50-100 konu açsanızda , tonlarca kod toplasanız tüm forumu kendinize amade etsenizde bu saldırılar devam edecektir..bunu bunca açtığınız konudan aradan geçen aylardan sonra anlamış olmanız gerekirdi...
başkada bişi demicem..siz dilediğiniz kadar kod yaptırtmaya devam edebilirsiniz şimdi... |