Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 06:09   #10
TİGeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu Kodda sorun varmı?

saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1 - sunucunun identinin sohbet olduğunu ancak o sunucuda olanlar bilebilirdi.biz nerden bilebiliriz sen demedikçe.

2- +R almayı madem biliyorsunuz alsaydınız bunlar giremezdi.bu mod alınmadan girenlerde dert olmazdı tek tek atıverirdiniz.

3- ayrıca identi herşekilde değişemezler .bu ilk dediğinizle tam bir çelişki ..eğer sunucu identi sohbetse bunu oto veriyorsa bu dronelar user haklarıyla nasıl değişebilir ?

4 - boş konuşma '' kısmıda bu saldırıları neden aldığınızın bence açık bir göstergesidir.siz kullanıcıyla da bu şekil hitap edip,tavır koyuyarsanız .saldırı almanız gayet doğal....

+ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eyvallah ...

Ben yukarda yontem metod sormadım sen Mesajımı iyice okumamışsn bile ilk tepkiden sora benim aldığım eleştiri seni dahada cesaretlendirmiş olmalı ki hala kod hakkında tek bi cümle yorum yapmamışsın.. Ve zaten kod hakkında yeterli donanıma ve bilgi birikimine haiz oldmadığını düşünuorm ve Son mesajına son olarak
BOŞ KONUŞMA !
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver