20 Şubat 2012, 23:28
|
#93 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Öyle biri yok. Forumda ki aşkınız: Aşk meşk hikaye. En kankanız olan kullanıcı: Tek tek saymaya gerek yok, değer verdiklerim, dost dediklerim ve arkadaş listem. En şıpsevdi kullanıcı: * En kibar kullanıcı: Herkez kendine göre kibardır. En online kullanıcı: Pek girmediğim için göremiyorum. En kültürlü kullanıcı: blazeofglory. En sabırlı kullanıcı: Öyle biri yok. En değerliniz: Herkezin azda olsa değeri vardır bende. En paylaşımcı kullanıcı: toXic. En ciddi kullanıcı: X. En sakin kullanıcı: Öyle biri yok. En sinirli kullanıcı: Damarına basıldıktan sonra herkez sinirlidir. Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Aze, dreamy, Melodram, She, Ein, Lal, Hesna, Nonserviam, miZah, Ruj, Kalemzede vs. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Herkez kendine göre güzeldir. En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Şuanda yok öyle birisi. En çok konuşan kullanıcı: * En az konuşan kullanıcı: Hesna. En fanatik kullanıcı: Galatasaray. Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Sevda, Guzel. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Tüm kullanıcıların postu beğenilebilir. En mütevazi kullanıcı: * En kibar/efendi kullanıcı: Babe. En marjinal(farklı) kullanıcı:* En gerçekçi kullanıcı: Mara. En güzel kullanıcı: Tüm bayanlar. En yakışıklı kullanıcı: Beyler. En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Ben. En iyi imza'sı olan kullanıcı: Coder. En iyi nick: Agathadaimon,aSi. En iyi admin: Chelt. En iyi süpermoderatör: PauL. En iyi moderatör: Ben
__________________ Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir. |
| |