Cevap: Bu Kodda sorun varmı?
bir zamanların en büyük sunucusu dalnet bile yönetim kadrosunda onca yazılımcı programcı bulundurmasına yıllarca tecrübeli profosyonel kadrosuna rağmen saldırılarla baş edememiş çökmüşse.saldırılardan gına gelip kullanıcıları kaçıp terk etmişse..
bir kanal aop'unun ben saldırıları korumalarla durdurabileceğini sanması ancak hayal'' olur.isterseniz burdaki,netteki bulduğunuz tüm korumaları yükleyin,tüm koruma botlarınıda alın kanalınıza ..ben %100 engel olurum saldırılara diyemezsiniz.
kanal yetkilisinin yapabilecekleri son derece sınırlıdır.sunucu yetkilileride modüllerle botlar,kodlarla bi yere kadar koruyabilir engel olabilir.%100 koruma diye birşey yoktur..saldırı yemeyecek sunucu-kanal diye birşeyde yoktur.random nickleri bloke edebilseniz nolur?
cycle botlardaki gibi oluşturulmuş txt içinden farklı hostlar farklı ident-nicklerle dronelarla saldırı olmuyor mu? dDos'la botnetle sunucunuzu,hatta shell'i göçertip kullanılamaz hale getiremiyorlar mı?..
dilediğiniz kadar koruma kod yükleyin.sunucu yetkileriyle görüşüp onların proxy girişlerine karşı mümkün olabildiği kadar sunucuyu korumasını ,girişlere kod uygulatmasını yada ne bileyim belli sürede belli girişe izin verecek şekilde düzenlemeler yapmasını isteyebilirsiniz.
gene %100 olamasada belki bir noktaya kadar saldırana güçlük çıkarabilirsiniz.tamamen durdurur engel olurum diyorsan kanalda op olmayla ..iyi şanslar... |