Yaparız kardesim de çok zahmetli iş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nisan mayıs gibi gelecem mersomla Adapazarına görüşecez bakalim senle ve memetimle (@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) ! Hukuk web sitem 13 tane idi bugün itibariyle 29 yükseldi. Öbür güvenlik, temizlik şirket sitelerimle birlikte 38 domain oldu senede artik 1 milyar domain uzatma ve resel parasi veriyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 45 gündür ailemi gördüğüm yok en son yil basında beraberdik. Malüm yollar kötü, evden çıktıgım yok pek. Bu sebebiyetden dolayi bende int. çalışmalarımı hızlandırdım. Baharda pc basında kendimi baglamak istemiyorum. Şimdiden yarim kalan projelerimi bitirmek istiyorum. Baharda bezinimi fullücem gezecem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu ara çok yere söz verdik @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm de unuttuk.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.