Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias gircik {
.enable #gircik | echo -ta 4 Kanal Giris Cıkısları Pencerede Görünecek.. | haltdef }
alias gircik2 {
.disable #gircik | echo -ta 4 Kanal Giris Cıkısları Kanalda Görünecek.. | haltdef }
alias #gircik {
haltdef
}
#gircik off
on ^*:PART:#: { if !$window(@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]is) { window -gn @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]is }
echo @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]is $colour(part) $chan 10 $timestamp 3 *** 4KanaLdan Çıkan: 2[6 $nick 2] ( 7 $+ $address $+ ) | updatenl | haltdef
}
on ^*:JOIN:#: { if !$window(@Giris) { window -gn @Giris }
echo @Giris $colour(join) $chan 10 $timestamp 3 *** 4KanaLa GirEn : 2[6 $nick 2] ( 7 $+ $address $+ ) | updatenl | haltdef
}
on *:Mode:#: {
echo $colour(mode) $chan 10 $timestamp 3 *** 2[6 $nick 2] 3 Kanalın Modunu Değiştirdi 4 .Modlar :7 $1-
}
on ^*:quit:{ if !$window(@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) { window -gn @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
set %quitt 0
while %quitt < $comchan($nick,0) {
inc %quitt 1
echo @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $colour(quit) $comchan($nick,%quitt) 10 $timestamp 3 *** 4IRC`den Çıkan: 2[6 $nick 2] (7 $+ $address $+ ) $iif($readini $shortfn($scriptdircpanel.ini) x filter !== on,$+($chr(40),$1-,14,$chr(41)))
}
haltdef
}
#gircik #end
Elimde giriş çıkış kodu varda bu kod sağda pencere şeklinde açılıyor ben bunu sohbette genelde yukarda görünmesini istiyorum pencere şeklinde. isteğe bağlı olmasını istiyorum istenildiğinde açılıp kapanılmasın. yardımcı olurmusunuz ustadlar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]