16 Şubat 2012, 15:33
|
#1225 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu aralar sessizleşen hatunlarımızdan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yazılarını inanılmaz begendiğim abilerden birtanesi.Mükemmel bir kalemi var.Kelimeler üstadı.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: profilimin daimi ziyaretçisi ve uyusum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım benim,senin iyi niyetin her zaman sana şans getirsin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim benim,canım arkadaşım.Çok severim,pozitifliliğin seni hiçbir zaman üzmesin.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yoldaş,kelimelerin o kadar anlamlı ki.O anlamlarda her gün boğulmak isterim,sürekli yazmalısın bir şeyler.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yagmurun mis gibi kokusu,seviyorum seni.Saygılı,iyi niyetli meleğim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım sanırım epeydir görüşemedik,özledim seni.Kalbinin temizliği seni hep iyi insanlarla tanıştırsın. |
| |