Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2012, 15:33   #1225
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu aralar sessizleşen hatunlarımızdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yazılarını inanılmaz begendiğim abilerden birtanesi.Mükemmel bir kalemi var.Kelimeler üstadı..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: profilimin daimi ziyaretçisi ve uyusum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım benim,senin iyi niyetin her zaman sana şans getirsin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim benim,canım arkadaşım.Çok severim,pozitifliliğin seni hiçbir zaman üzmesin..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yoldaş,kelimelerin o kadar anlamlı ki.O anlamlarda her gün boğulmak isterim,sürekli yazmalısın bir şeyler..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yagmurun mis gibi kokusu,seviyorum seni.Saygılı,iyi niyetli meleğim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım sanırım epeydir görüşemedik,özledim seni.Kalbinin temizliği seni hep iyi insanlarla tanıştırsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver