16 Şubat 2012, 11:59
|
#1224 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Köfteci ahmeti unutamayan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen gel ben seni götüreceğim güzel bir köfteciye. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili arkadaşım. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili modumuz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdürümü özledim. hasta bu aralar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili modumuz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevgili dostum benim. ArabamForum.Com düsünüyorumda elimde çok domain oldu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım benim cokca severim. :p @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Eski archiveleri açan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Severim müdürü... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili kardeşim. Bi gün yemeğe gel bana. Projelerin hakkında konuşuruz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sessiz, Sakin, Kendi halinde, Etliye sütleye karışmaz yagmur... |
| |