Rihanna'nın güzellik sırları açıklandı
Rihanna'nın özel spor eğitmeni Harley Pasternak şarkıcının güzellik sırlarını açıkladı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pasternak "We Found Love" adlı parçasıyla dünya müzik listelerinde zirveye oturan 23 yaşındaki şarkıcının en az haftada 3 kere spor yaptığını belirtti. Pasternak şöyle konuştu: "Rihanna'nın spor seansları 25 dakika civarında sürüyor. Genelde bisiklete biniyor ya da yürüyor. Fakat eğer bir konsere ya da önemli başka bir organizasyona hazırlanıyorsa o zaman egzersiz günlerini haftada 5 olarak belirliyoruz"
Rihanna'nın daha çok protein ağırlıklı beslendiğini kaydeden Pasternak şöyle konuştu: "Günde 5 hafif öğün yemeye çalışıyor. Fasulye en tercih ettiği sebze."
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |