Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2012, 20:18   #1819
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

pyracantha Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Beni sevmiyor olabilirsin, hatta benden nefret bile edebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın! Beni sevmiyorsan neden benim nickimin geçtiği yere yazıyorsun? Yazma ozaman kardeşim, ben senin nickinin geçtiği yere yorum atıyor muyum?? Sende atma bende seni sevmiyorum ama sana saygı duymak zorundayım çünkü saygılı bireyler öyle yapıyor anlatabiliyor muyum?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Benim ismimin geçtiği yere yazmazsan sevinirim, iyi forumlar arkadaşım sana.

Sana saygı duymak gibi bir mecburiyetim yok, olamaz da. Ben bana göre özel veya saygı duyulacak insanlara saygı duyarım. Nickinin olduğu yere yorum atıp atmamam aslında seni bile ilgilendirmez. Sonuçta bir oyun ve herkes kurallar çerçevesinde yorumlarını belirtmekte özgürdür. Forum kurallarını gözden geçirmeni tavsiye ederim ve ayrıca, senin arkadaşın falan değilim ben. Benim ismimin geçtiği yerde yorum atabilirsin, benim için sorun yok. Sevmemen de umrumda değil. Ben buraya iş yorgunluğumu, stresimi atmak için giriyorum senin gibi benim için hiç bir anlam taşımayan, saçma sapan bir bahane ile benimle muhattap olan biri için yazdıklarım fazla bile.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver