Cevap: :) - Yılmaz Özdil
Sayın Yılmaz Özdil yazarsa ancak bu kadar yazar ve ancak bu denli saçmalayabilir zaten.. X bir gazetenin kendi düşünce yapıma oldukça hilaf bulduğum bir yazarını sürekli takip etmekteydim... Öyleki gazetenin ilk açtığım sayfası kendisinin köşe yazısı yazdığı sayfa olurdu..(Bir yazarı takip etmek adına kıstasım; aynı fikir ve değer yargılarına sahip olmak, olmadı hiçbir zaman..)1, 2, 3 derken gündem aynı: sürekli açık arama, sürekli eleştirel yaklaşım ve memnuniyetsizlik emaresiyle dolu köşe yazıları.. Bu durum bende ciddi rahatsızlık yarattı.. Önünüzde siyasi bir parti ve takdir edilicek yığınla uygulamaları mevcutken siz bir açık bulun temcit pilavı misali defalarca aynı konuyu işleyin ve sözde yazar kisvesiyle bu yazıları okurlarlarınıza ulaştırın. Bu durumu daha fazla kabul edemezdim!! Kendisine bir mail yazdım..Durumdan ne denli rahatsız olduğumu, konunun akıbetini girizgahtaki 2 3 kelime ile anlamanın mümkün olduğunu, izmlere olan aidiyet duygusunu bu denli hissettirmemesini, saplantılı bir ideolojik fikrin tüm düşünce yapısını şekillendirmemesi gerektiği yazdım kendisine.. Sağolsun okuduktan sonrada yanıt verme inceliğinde bulunmuş. Bahsi geçen yazar ve Yılmaz Özdil'in hiçbir farkı yok ilgili bir okur olarak benim gözümde.. Kendilerini tek bir cepheye koyup, aynı fikre mensup yazar arkadaşlarıyla ittifak kurup, karşıt siyasi fikri düşman ilan ederek bu denli kaotik ortam kurma çabası, ve elindeki kalemi daimi menfi sonlara yönlendirme gayesi bende buğuz etkisi yaratmakta.. Ve tüm inandırıcılığını yitirmekte.. Şekil A'da gördüğüm yazı; düşüncesel farklılıkları olan siyasi bir partiyi oyun hamuru misali işlemeye çalışan ve bunu alaycı bir tavırla ifade eden yazılardan herhangi bir tanesi..Siz böylesi bir yazı yazıp ardından özgürlüklerin prangalandığı bir Türkiye resmi olduğundan bahsedip, hayali senaryolarınızla buna can vermeye kalkarsanız ben bir okur olarak sizin için elem duyarım.. |