|
Nur Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bi zamanlar çok sıkı bı arkadaşlığimiz olan bengüm'm yani bi çoğunuzun bildiği RoSa doğum günün kutlu mutlu olsun arkadaşım. Uzun zamandır yoksun ama sevilen insanın her zmn yeri kalpte bellidir seninle cılgınlıklar yapmayı özledim hiç bişeyin çok uzun zamandır tadı yok . hayatımda tanıdığim 2. en güzel bayansın ve kendin gibi kalbinde benim için çok güzeldi inanki çok özlendin ve yokluğun belli ama bu şekilde uygun gördüysen hayatını sana başarılar ve mutluluk düşer bı arkadaşın olarak Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
canim tesadufen gordum bu konuyu sasirdim acikcasi ve de cok sevindim neti birakip seninle uzun sure konusamama ragmen boyle guzel msjlarini gormek beni mutlu etti cok tesekkur ederim canim benim bende seni cok seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
diger kutlayan herkesede tesekkur ederim biraz gec olsada : )