Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2012, 14:29   #8
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deli Misiniz?

Nava Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin böyle olduğunu biliyorduk.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Serseri

Hiçbir disiplin yönteminden yararlanmadığı açık, kocaman bir zekânız var. Her türlü zorluktan ve sorumluluktan onun yüksek kapasitesi sayesinde kurtuluyorsunuz. Açıkçası, biraz tembelsiniz de. Yettiği kadar çalışmak, geriye kalan zamanı dünyanın, zamanın, aşkın, arkadaşlığın tadını çıkarmak için kullanmak istiyorsunuz. Sizin için konfor kelimesi genel geçer anlayışın çok ötesinde kalitelere işaret ediyor. Örneğin rahat uyumak için dört dörtlük bir yatağa değil, çok uzakta göz kırpan yıldızlara ihtiyacınız var. İyi yemek lüks bir restoranda değil, değecek kadar acıktıktan sonra gürül gürül akan bir nehrin kenarında yenilir diyorsunuz. Mutluluğun gerçek sırrını biliyorsunuz, tek sorun kimseyle paylaşamamanız…

İşte ben böyleyim! Zır deli demesini beklerdim oysa ki.

Ben öyleyim kadınım! Kendi halimde bir yerlerdeyim, çok uzak olmasa da, öyle hissettiğim bir yer.

Sen zır deli değilsin işte, tam bir serserisin anlıyor musun, serseri!
Hayatının geriye kalan kısmını arkadaşlığa ve aşka adamış bir serserisin.
Hayatının hatasını da yine bu aşka adadığın zaman diliminde yaptığını bilecek kadar da akıllı bir '' delisin ''.
Uzaktaki bir yıldız senin gerçek mutluluğun kelebeğim, bütün mavilikler üzerimize yağacak ve beklemek zorundayız.
Şu bildiğin mutluluk sırrını da benimle paylaşabilirsin, aşk olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver