Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nick'i yenı gördüm iyidir herhalde mod arkadaş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Coder:yokluğu bellı olan forumdaş
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. alım özledim ki çok seviyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevdiğim değer verdiğim bi abim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:hoşgeldin meleğim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Önceden merhabalıgımız vardı şimdi oda yok
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ankaralı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevilen arkadaşlardan iyi biri
|