Konu: Özlem ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2012, 08:02   #1
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özlem ?

özlem,
hımmmm...
ne kadar kötü geliyor kulağa değil mi söylenmesi bile?
itici...
hiç çekilir mi şimdi ?

özlemek iyidir aslında, özlem iyi birşey... evet evet, eminim iyi olduğuna.
insan özlemini çektiği şeyin değerini ve kıymetini ona olan sevgisini öğretebilecek ruhani bir cerrah gibi tıpkı. yarıyor ve sokuyor beynimizin, belkide kalbimizin içine. ama biz hep geç farkına varıyoruz. gittikten sonra, yada yokluğunda.

ölümüm sigaradan olacak buna eminim.. sigara ve dumanıyla lanetlendim. şeytanı seviyorum, melek bile söz geçirtemiyor bana.. topla kendini diyor üzülme diyor, kimin umurunda çekil git başımdan diyip duymuyorum bile.

Birtane yakıyor insan, o da özlem ateşiyle yanıyor tıpkı sigara gibi... çok derinderir aslında, sessizdir, sakindir, zararsızdır... hep bekler, birinin onu ateşlemesini sigara gibi tıpkı... sonra yavaş yavaş zehri yayılmaya başlar... kurtulamazsın o zehirden, daha da çok ister canın... özlersin, özledikçe daha çok özlersin.. özlemeyi bile özlersin...

uzanırsın yatağın köşesine, kolların ona sarılmak için çıldırır... zaman durur. bedenin ağırlaşır taşıyamaz olursun. kalp atışların yavaşlar, gözler yavaşça kararır, onu düşünürsün sadece...

varken yokluk, yokken varlık özlenilir. bazen özlemeyi özler insan...
özlediğinde ağlayası gelir bazılarının...
özlemlere kavuşunca ne yapacağını bilemez bazıları...

özlemek aslında elimizdeyken kıymetini bilemediğimizdir...

özlemm evet, seni de böyle içimizden geldiği gibi tanımlamış olduk... umarım bize de kızıp bu duyguyu uzun süreli tattırmazsın.

En kısa sürede kavuşmak dileğiyle.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat