www.kardesinibul.com 'Onlara elini uzat..'
Merhaba sevgili IF kullanıcıları; Kardesini bul projesi ev arkadaşım olan (Lestat) Rıdvan KARATAŞ'ın öncülüğünü yapıp benim de desteğimle beraber sizlere sunulmuş bir hizmettir. daha önce zamanında katılan herkes başlatan kişinin usta ve emektar bir fotoğrafçımız olduğunu bilir. Biz bu projeyi hayata geçirmeden önce kendi sitesine erişim yoktu, aktif ettikten sonra projemizi kendiside kendine ait olan siteyi düzenletip aktif hale getirdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. color="Black">sitesine girdiğinizde ayrıntılı olarak sitenin amacı, neler yapmak istediği hakkında geniş çaplı bilgiler mevcuttur. Siz değerli IF kullanıcılarından imkânı olan, yardım etmeyi seven kişilerinden buradan kardeş edinerek o çocuklara azda olsa yardım edip geleceklerine daha umutlu gözlerle bakmalarına yardımcı olabilirsiniz. Sitemizin 'iletişim' kısmından da bize ulaşıp soru/sorularınızı iletebilir veya bu konu altında post atarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Proje Yöneticisi; Lestat ( Rıdvan KARATAŞ ) Destek Birimi; deathLy ( Hasan AKSOY ) Not: Ayrıca bu konuyu buraya atmamızda bize destek veren IF Genel Sorumlusu Alper bey'ede teşekkürlerimi sunarım. Sevgiler IRCForumlari.. |