Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Saolsun sık sık ziyaret eder; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama beleş bere yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok sevdğim bi arkadaşımı hatırlatıyor bana belkide odur olamazmı ama olsa söylerdi; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:temiz kalpli saf bi arkadaşımız herkese inanma sana tavsiyem.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Nicki güzel kendide güzel ve sempatiktir bence.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Songül severim seni; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
esekherif:Forumun olmazsa olmazlarından hg efendim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum modlarından.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Nicki güzel ve güzel bi bayanı andırıyor bana sadece his.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ziyaretçim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ziyaretçim. |