Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2012, 11:11   #2
fav
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

arkadaşlar epey uzun süredir yanıt alamadım konuma araştırmalarımda yeterli bilgiye ulaşamıyorum

socket veri transferi hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum

dosya.tc ye bir resmi yüklemeye ve yüklenince linki alabilecek bir koda itiyacım var

socket sniff adlı programla veri transferi anındaki bilgileri alıp sockopen kısmında ekledim bu bilgileri nasıl kullanmalıyım

bir resmi dosya.tc sitasine yükleyip linki alabilecek bir kod yapabilirmiyiz

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias up { clear -s | sockclose up | sockopen up [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 80 } on *:sockopen:up:{ if ($sockerr) echo -a Avatar yüklenmiyor else { var %fname 1.png POST /cgi-bin/uu_upload.pl?tmp_sid=68628a9d97a216861f08a507ea78d579 HTTP/1.1 Accept: text/html, application/xhtml+xml, */* Referer: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Accept-Language: tr-TR User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0) Content-Type: multipart/form-data; boundary=---------------------------7dc7e360394 Accept-Encoding: gzip, deflate Host: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Content-Length: 3307 Connection: Keep-Alive Cache-Control: no-cache Cookie: PHPSESSID=e730f5c5196b1b5c52f59a7752a5714c } } on *:SOCKREAD:up: { var %a sockread %a echo -a $htmlfree(%a) . } alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x }

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias gndr { clear -s | sockclose up | sockopen up1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 80 } on *:sockopen:up1: { var %a D:\mırc\1.PNG sockwrite -n up1 POST /upload.php HTTP/1.1 sockwrite -n up1 Content-Type: multipart/form-data; boundary=---------------------------7dc1a3233807cc sockwrite -n up1 Content-Length: $calc($len(%a) + 1) sockwrite -n up1 host: b.hizliresim.com sockwrite -n up1 sockwrite -n $sockname %a } on *:SOCKREAD:up1: { var %a1 sockread %a1 echo -a $htmlfree(%a1) . } alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x }

arkadaşlar bukadar yapabildim kodu yüklenecek dosya bulunamadı diyor nerde hatalıyım

Konu toXic tarafından (04 Şubat 2012 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Birleştirildi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver