Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2012, 22:20   #4
SiLuet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oy Kullanma Remotesi Arıyorum

ads01ads Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod çalişmiyor yada ben yapamadım /play: Açılamıyor \anket.txt' !oy yapiyom birşey çikmiyor !sonuç yapiyom birşey yok bu arada mesela en güzel kim diye birşey yapmak istiyorum nickleri 10 15 tane yazacam herkez !Oy "nick" yapacak bide Kullandiği oyu istediğim özel Kanala msg atmasını sitiyorum Ahmet nicki Mehmet e Oy kullandı... gibi bakabilir misin

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:Text:*:?:{ if ($nick == KendiNickim) { if ($1 == !anketsoru) { set %anket.Soru $2- | msg $nick Anket Sorusu4 %anket.Soru Olarak Degisti. } elseif ($1 == !anketcevap) { set %anket.cevap $2- | msg $nick 4[Anket] | s.c.anket $nick } elseif ($1 == !anket) { if ($2 == Açık) { set %anket. Açık | msg $nick Anket Açık. } | elseif ($2 == Kapalı) { set %anket. Kapalı) | write -c anket.txt | msg $1 Anket Kapatıldı. } } } if ($1 == !sonuç) { msg $nick 4[Anket Sonuçları] | anket.sonuc $nick } if ($1 == !oy) { if ((%anket. == Açık) && !$readini(anket.txt,Nickler,$nick)) { if !$regex(%anket.cevap,$2) { msg $Nick Oy Verdiğiniz Kelime Listede Yok! | msg $nick Lütfen Oyunuzu !oy < %anket.cevap > cevaplarından Biriyle Kullanınız. 4[Not] Büyük Küçük Harf Duyarlıdır! | halt } else { msg #Rapor $Nick $2 'ye Oy Verdi | writeini anket.txt Nickler $nick 1 | writeini anket.txt Sonuçlar $2 $calc($readini(anket.txt,Sonuçlar,$2) + 1) | msg $nick Oy Kullandığınız İçin teşekkür ederiz. Sonuçları Görmek İçin !sonuç  Yazınız. } } } } alias s.c.anket { var %1. 1,%2. $numtok(%anket.cevap,32) msg $1 4Soru %anket.soru while (%1. <= %2.) { msg $1 Cevap %1. $+ )  $gettok(%anket.cevap,%1.,32) inc %1. } } alias anket.sonuc { play -tsonuçlar $1 $shortfn(anket.txt) } On !*:Join:#KANAL: { if (%anket. == açık) && !$readini(anket.txt,Nickler,$nick) { .msg $nick 4 Anketimize katilmak istemezmisiniz? .s.c.anket $nick } }

Editlenecek Kısımlar Kırmızı renkte.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver