Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2012, 13:02   #8
Lanet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Internet Korsanlığı

Saldirilar ya da hack bilemeyeceğim ancak ben bu işten bazen inanilmaz rahatsizlik duyuyorum sahsim adina.
Örnek vermem gerekirse bir Star wars ya da Lord of the rings serisi gibi güzel, kaliteli filmleri illegal yolla izleyen daha çok ve, saygı duyup gidip alan da yok.

Star Wars - Bluray - SAGA dvd'si 200 TL civarinda olmasi lazim. Filmi izleyenler bilirler, bence o film bunu tamamen hak ediyor. Hatta daha fazlasini hak ediyor kaldi ki, o zamanda yazan kişi 300'den fazla karakter yaratmiştir. Ve yönetimi, çekimi çok zor bir filmdi o zamana göre.

Tabii ki herkesin durumu 200 tlye musait olmayabilir ancak, en azından kitaba para verip orjinal kitap alabiliriz. Eğer bunu da beceremiyorsak 2.el değiş/tokuş türevi mağazaları var. Siz kitap veriyorsunuz, istediğiniz kitabı alıyorsunuz. Hem okumuş oluyorsunuz hem de paranız çok gitmemiş oluyor.

Bu konuda derdim büyük, hiç bir yeni nesil çocuğu böyle şeyleri araştırmıyor, istemiyor. Star wars'ı bilmeyenler bile var. Ama kimse de çıkıp işte onlar deli gibi para kazanıyor, zenginler demesin. Eğer gerçekten çok daha fazla param olsaydı saga serisiyle birlikte darth vader kıyafetini de alırdım. Hatta pek çok kıyafetini alırdım star wars'ın. Ekonomiye yormayalım herşeyi, sigaraya, internete ödediğimiz para bunların kat kat fazlasıdır zaten. Sigara filmden, kitaptan, müzikten daha lükstür.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver