Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2012, 23:09   #11
Aruz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BORA 'dan SEÇMELER - SOSİSLİ MAKARNA

Alper Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben bunu zaten yapmayı biliyorum !
Lakin ben sosisleri bu boyda degilde kup kup dogruyorum ve sosuna baharat ilavesi yapıyorum !
sizi gidi evde kalmıs kız kuruları bunları siz ögrenmelisiniz ! tanrı aşkına sizin sorununuz nedir ha !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ! abi anlat onlara ! anlat okay?

esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Azizim , sen mutfağa geçtiğinde bütün balıklar geleneksel olarak frikik verir ! Yemek yaparken gözlerinizi Zoom yaparsınız ! Gözleriniz kayar ! Sadece gözlerinizde kaymaz !
Biz adamın kulağına kaçan karpuz suyunun buharından , benmari usulü haşlanmış
Meksika Tortellini pidesi yaparız ! Parmaklarınızı yersiniz!
Okay?

Ben gencim daha, önümde upuzun yıllar var, sen kendine bak. Kocamısşın resmen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey

Senden çok şey bildiğime de eminim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; O yemeği yemeden önce parmaklarımızı yiyerek mi doyuracağız karnımızı. Ozaman ben ne anlarım yaptığınız yemekten. :d

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet