Cevap: Acil tcl istek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. peki sen haklısın ben haksızım HASAN parasıyla yazdırdıgını da cok iyi biliyorum 10 tl mi 20 tl mi ögle bişey mirc üzerinden calışıyo onu bende yapıyorum ondan kolay ne var önemli Olan bizim icin Linux de eggdrop tcl olarak calışma Mantıgıdır saten konu başındada yazdıgım gibi eggdrop tcl demek eggdrop tcl dosyasıdır mircin saten tcl dosyası yoktur mirc üstünden bende yazıyorum yaptımda benim icin önemli olan Linuxde calışmasıdır her üye olan insan satışı düşünemkten başka bişey yapmıyor bunu demek istiyorum paylaşımcı olun kodları sen yazmış olabilrsin sorun deyil kod yazmak önemli fakat örnek veriyorum bir puanlı sistem kodu yazarsın emektir bu doru ama sen yıllardır olan bir soru cevap botunu satışa sunman bıraz abs kacıyo kusura bakma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. google de bi arat soru cevap botu kodları LMSG olarak degiştir mirctekini gine calışır ONAY Al iceri al Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. calışsın neyse tartışma yaratmanın bir anlamı yok konu güncel dir canlar |