Cevap: Film Tavsiyeleri..
Eger bir arşiviniz var ve aşşagıdaki filmler yoksa bence o arşiv biraz eksik kalmıştır ; * Requim for a Dream
Bu film için ciddi manada söze gerek yok gerek oyuncu performansı gerekse konusu her anlamda mükemmel olan bir film özellikle soundtracklar sizi resmen filmin içine çekiyor. Bagımlılıkları anlatan en iyi film bence. * Full Metal Jacket
Bir Stanley Kubrick filmi her filminde ayrı bir mesaj var bu filmin mesajı ; " Born to Kill ve Barış sembol'ü" film bazen insanı sıkacak seviyeye kadar geliyor eger ki mesaj veren filmlerden hoşlanıyorsanız kesinlikle izleyin yok eger ben mesajdan uzun sure mesaj verilmesini bekleyemem diyorsanız boşuna izlemeyin. * Enermy at the Gates
Bu filmi bir çok tarih meraklısı izlemiştir Rus keskin nişancı V.Zaitsev'in hikayesini anlatıyor eger tarihi olanlara savaşlara merakını varsa bu filmi bir önce izleyin. * 2001 a space odyssey
Yine bir S.Kubrick filmi bence bu muhterem zât'ın filmleri ayrı ayrı başyapıt. Filmlerinin hepsinde bir mesaj var bu filmde de bir mesaj var ama bu filmi anlamak kolay değil hele filmin başındaki o uzun sessizlik döneminde sıkılabilirsiniz zaten bu filmi tek seferde anlayan pek cıkmaz eger 2 defa izlemeyi göze alıyorsanız izleyin ama tek sefer izleyipte birşey anlamayıp bu filmi boşa eleştirmeyin.
Kayda deger izlenesi filmler ;
* American histroy X
* A few good men
* The Pianist
* The Green Mile
İzlemedigim filmlerin içeriklerini okumaktan ve dinlemekten hiç hoşlanmam o sebepten filmlerin içeriklerinden ziyade yuzeysel bir tanıtım yaptım inşallah faydalı olur. İyi izlemeler. |