Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2012, 09:48   #1204
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Profiliniz pek temiz, maşallah (:
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ezelden - ebedi sevdiğim kullanıcılardan.
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Canım seni hala, Manisa için beklemedeyim.:p :*
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sevgili Esma, aklımdasın, hal - hatır için pm atacağım:*
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Kısa zamanda ilk defa birini çok sevdim, hayırdır inşallah ((:
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bazen kızdırıyor ama, severim Onur'u. Kalbi temizdir, yardımseverdir..
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Tanışmadık henüz ama, postlarını takip ediyorum.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sen anlatılmazsın kardeşim, kaç gündür görüşemiyoruz, özledim cidden. "Sen çıldırmış şairlerin, titreyen mısralarında, bahsettiği o perisin".
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sıla >> Dan Sonra şarkısını bugün sana armağan ediyorum dostum, senin özelliğin farklı boyutların, uçsuz - bucaksız bahçelerin yüreğinde açan, tertemiz kalbin.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Sen sevilmez misin yahu? (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver