Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2012, 22:59   #34
yagmuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Seviyorum sizi..

Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sevgili dostlarıma;

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dostum benim,iyiki tanımışım senin melek gibi kalbini.Bana kırılma,ben seni kırmayı göze alamam.. Seni o kadar severken..
İnanılmaz güç veriyor sesin bana,düşler sokağına gönderiyor,sevincimi,üzüntümü,coşkumu,kederimi..Se ninle konuşurken sanki eski bir dostumla konuşuyormuşum gibi geliyor hep ve inanılmaz özlüyorum seni..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mis kokulu yağmurum benim,sesini ilk duydugum zaman inanılmaz sevinmiştim bir insan yazılarında şahane olurda sesinde de muhteşemlik taşır mı diye.Yüreğin o kadar temiz ve masum ki..

Dağa taşa duyuruyorum Seviyorum sizi..

sevgili Aylin..bu senin kalbinin guzelliği..sen ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farklısınız benim icin.anlıyoruz birbirimizi ) sen cogu kez farkında olmadan siirlerinde anlatıyorsun dusunduklerimi..iyi ki tanımışım sizi ..kocaman optum)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver