30 Ocak 2012, 22:59
|
#34 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Seviyorum sizi..
| Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevgili dostlarıma; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dostum benim,iyiki tanımışım senin melek gibi kalbini.Bana kırılma,ben seni kırmayı göze alamam.. Seni o kadar severken..
İnanılmaz güç veriyor sesin bana,düşler sokağına gönderiyor,sevincimi,üzüntümü,coşkumu,kederimi..Se ninle konuşurken sanki eski bir dostumla konuşuyormuşum gibi geliyor hep ve inanılmaz özlüyorum seni..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mis kokulu yağmurum benim,sesini ilk duydugum zaman inanılmaz sevinmiştim bir insan yazılarında şahane olurda sesinde de muhteşemlik taşır mı diye.Yüreğin o kadar temiz ve masum ki.. Dağa taşa duyuruyorum Seviyorum sizi.. | sevgili Aylin..bu senin kalbinin guzelliği..sen ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farklısınız benim icin.anlıyoruz birbirimizi ) sen cogu kez farkında olmadan siirlerinde anlatıyorsun dusunduklerimi..iyi ki tanımışım sizi ..kocaman optum) |
| |