Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2012, 21:31   #33
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seviyorum sizi..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sen varya sen "can" biliyorsun yürekte geçenleri..
Yağmur yağsa, uykum kaçsa
Bir kuş konsa badi parmağıma
Ağlardım bir başıma..

Sevgili dostlarıma;

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dostum benim,iyiki tanımışım senin melek gibi kalbini.Bana kırılma,ben seni kırmayı göze alamam.. Seni o kadar severken..
İnanılmaz güç veriyor sesin bana,düşler sokağına gönderiyor,sevincimi,üzüntümü,coşkumu,kederimi..Se ninle konuşurken sanki eski bir dostumla konuşuyormuşum gibi geliyor hep ve inanılmaz özlüyorum seni..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yılların eskitmediği dostum benim,uyusum benim.Senin yerin hiçbir zaman doldurulamaz.Seni o kadar çok özledim ki.. Bilemezsin..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım,güzel yüzlü meleğim benim.İnanılmaz keyifleniyorum seni gördüğüm zaman.. Sesindeki hüzünle hüzünlenip,sevincinle seviniyorum iyiki varsın..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Selinim,özlemim,özlediğim.. Sesini o kadar çok özledim ki.
Seninle dertleşmeyeli uzun yıllar olmuş gibi.Bir an önce bu açığı kapatmalıyız..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mis kokulu yağmurum benim,sesini ilk duydugum zaman inanılmaz sevinmiştim bir insan yazılarında şahane olurda sesinde de muhteşemlik taşır mı diye.Yüreğin o kadar temiz ve masum ki..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım benim seni sonradan tanımam içimde bazen inanılmaz burukluk bırakıyor,keşke diyorum keşke önceden tanısaydım..
Dert ortağım benim,umarım o güzel hayallerin bir gün gerçek olur..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sevimli şey seni.. O kadar temiz bir kalbin var ki,seni kaybedenler utansın.. Sen sakın üzülme gizem ve sonsuza kadar yanındayız..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bizi bırakıp gittin çivril bey.. Bu yapılır mı hiç fanlarına,telefonlarıma da çıkmıyorsun.. Ne kadar kızsam da sana gene de eskimeyen dostluğumuza ragmen kıyamıyorum sana.(Değerimi bil.. : )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bazen gökyüzüne baktığım zaman yıldızlar parlamıyor.Acaba özledik mi birbirimizi ne dersin?

Dağa taşa duyuruyorum Seviyorum sizi..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver