Konu: (h)İçim..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2012, 17:03   #8
Envy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: (h)İçim..

Bu aralar fazlaca dağıttım galiba toparlanmak lazım acilen. Bütün bunlar olup biterken kendi derdime düşüp ailemi de ihmal etmişim bu zaman içinde neyseki aldım gönüllerini ...

Uzun uzun sohbet ettim annemle. Bana neden bu aralar böyle olduğumu sorduğumda bilmiyorum dedim. Gerçekten de bilmiyordum. Belki de kendimdende mi saklıyordum ne inanın net bir şekilde ne hissettiğimi, ne yaşadığımı anlatamıyorum. Tek bildiğim şu; eski kırıkların kaburgalarınıza batmasından daha iğrenç bir şey yokmuş, en azından daha iğrencini yaşayana kadar en iğrenci bu şimdilik. Pek de fazla konuşmak istemedim sultanım üzülmesin diye..

Ama şöyle ki;

Alıntı:
Anne gözlerinden su akıyor anne. Anne, ben hisleri anlayamıyorum diye insanları duymuyorum sanıyorlar ama anlayabiliyorum çünkü ne olduğunu biliyorum.Küçükken hep böyle yapardım hatırlıyormusun? Yaşları gözüne geri sokmaya çalışırdım.Senin üzülmeni istemediğim için. iyiyim anne insanlar hep ”iyiyim” der ya.

Ben X

Bu arada galiba hasta olacağım, resmen nefes alamıyorum.
Bir de her zaman olduğu gibi gene taktım bir şarkıya daha doğrusu Göksel'in yeni çıkan -----üne taktım, sabah akşam dinliyorum hadi hayırlısı.

Bir de unutmadan; dünyanın gailesi bitmiyor arkadaş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver