29 Ocak 2012, 16:56
|
#2135 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun: Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya. Birini yanında tutmayı bilemez, ama onun yokluğunu da istemez. Kaybetmeyi göze alamaz, kazanmak için de mücadele etmez. Bağlanmaya cesaret edemez, ama azat da etmez O'nu. Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. Hani sonra çok zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine; "Ne gözümü alabildim, ne de göze alabildim"..../Meleğim benim içimi okuma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bende aynı düşünüyorum:p Ne dinliyorsun: Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum/ bende: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne hissediyorsun: Durgunluk fazlasıyla haddinden fazla hemde ben. Ne tıkınıyorsun: Birazdan süper bi menü hazırladım isteyene mantar sote isteyene tavuk sote yanından aparatif bişeyler. Ne içiyorsun: Çay içicem sonrada yorgunlugum geçsin. Ne tarz giysi: Eşofman Kiminle Chat: Ferdi , Hasib. Kaç saattir nette'sin: Ara ara bakınıyorum Netten sonra ne yapacaksın:Bi yere gidicem gelcem: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok önemli bi randevu.. |
| |