|
Redkid Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu pizza senin eserin mi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Süper duruyor, fakat zeytinleri ince kesseydin daha iyi dururdu bence Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Allahtan az önce yemek yedim, yoksa canim cekerdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bide unutmadan peynir yanmis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tamamem kendi şaheserim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanane
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. belki ben zeytinleri ince dilimli sevmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kıskanç! hani nerde yanık? :p peynir kızarmış, yanık değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Estağfurullah o nası söz öyle. bir daha duymayım ağzına biber sürerim:/
Gören, duyanda bişey yapmayı beceremiyor zannedecek. Sen açtığın baklavaların, sıktığın mantıların, yaptığın kısırların resimlerini koy.