Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2012, 16:19   #13
WaLek
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: atılan zline akille oto uhmask çekmek istiyorum

[QUOTE=SiLuet;1041007806]
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#X:{ if ($1 == !uk) { .enable #removed .os akill del $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**) .unzline $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**) .timer 1 2 .Disable #removed } } #removed off on *:snotice:*removed*line*:{ .msg #opers Açtığım IP: $remove($4,*,@) , Atılma Sebebi: $remove($14-,$chr(41)) Bu İpin $nick Tarafından Açılması Talebi Olduğu İçin Açmış ßulunmaktayım .msg #Opers $remove($4,*,@) IP adresi talebiniz üzerine açılmıştır $nick } #removed End

Snotice Eventini Group İçine Alıp sadece !uk Komutu Kullanıldıgında Açılıp İşlem Yapmasını Sağlayabilirsin. Mantıgı Kavraman İçin değişen yerleri Kırmızı Renkte Yazdım.[/QUO

Merhaba Kod duzenleme ıcın tesekkurler Dogru soyluyorsun zaman ıcınde kısıtLı kullanabılırz ama Soyle bıshe daha var hıc bır tepki vermıyor Kod be Hata neede Dogru calısıyor.. Seninle birLikte fikrin veya zamanın varsa bı ılgılenırsen sevınırım.. iLgin ıcın tesekkurler ,, Yenı bı kod olcakta OLabılır iLLaHa bu dıye diretmem : )))) iŞlev aynı oLsun yeter ..

Not : Bence SOrun surda Cunkı bu 3 ip i hedef aLıyor .. *@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].456.789.** gibi tesekkurler.. $10 oLarak deıstım olmadı $10,-1 yaptım deismedi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

.os akill del $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**)
.unzline $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver