Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2012, 20:29   #2090
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neler yapiyorsun?

Ne düşünüyorsun? Şimdi şöyle birşey var. Bunu zaten az önce Ersin'le de konuştuk ama düşünmeye devam ediyorum. Aynı anda bir insana şaşılacak kadar kibar olabiliyorken, bir diğerine inanılmayacak kadar kaba olabiliyorum. Bunun perde arkasında yatan şey aslında onların bana geliş nedeni. Ben iki türlü insanı ciddiye alırım. Ya yüzüme küfredecek, ya da benimle hiç alakası olmayacak. Bunun ortası yok. Arkadan konuşurken "Ben bunları yüzüne de söylerim" gibi kolpa davrananları da çok gördüm. Hiçbiri tat vermiyor. Zira okulda bunu yapan bir arkadaşım var. Üstelik çocukluk arkadaşım. Özet geçeyim mesela... Okulda iki kişi haricinde kimseyi tanımıyor, kimseyle tanışmıyor, herhangi bir ortak girişimde bulunmuyorum. Çocukluk arkadaşım vasfında olan kişi benim okuldaki tutumumu bildiği halde kafamı çevirdiğim anda başlıyor saçmalamaya. Ne mi yapıyor? Beni de şaşırtan bu ki tanıdığı herkese hakkımda yalan yanlış şeyler anlatıyor. Sürekli benim yanımda olduğu halde düştüğü çelişkili durumu farkedemeyip, çekememezliğini çirkin ifadelerle yayıyor. Sonra ne mi oluyor? E bir takım ergen tipler gibi triplere girip yok efendim o benim arkamdan konuştu, o öyle şerfsizdir, böyle haindir zırvalarına girmiyorum. Arkamdan konuşmasının benim için bir önemi yok. Çünkü insanlar bir takım analizlerini yapıyor ve öyle fikir sahibi oluyorlar. Analiz yapamayanların bazıları ise gelip bana sorabiliyorlar. Tıpkı burada olduğu gibi uzun uzadıya açıklama yapmıyorum tabi. Peki ben niye bu çocuğu yanımda tutuyorum? O bana lazım. Muhtaç mıyım? Asla. Ama ben onu değerlendiriyorum. Ayak işlerinde genellikle Yazık, yoruluyor...
Ne dinliyorsun? Bu şarkıyı benimle tanıştıran forumumuz sakinlerinden Ivy hanımdı. Sağolsun, bana tek iyiliğiydi. - Vega - Bu sabahların bir anlamı olmalı
Ne hissediyorsun? Sabır.
Ne tıkınıyorsun? Çikolata
Ne içiyorsun? Kuşburnu
Ne tarz giysi? Beşiktaş eşofmanlarımı giydim!
Kiminle iki lafın belini kırıyorsun? Kırmak yok.
Kaç saattir buradasın? 10 dakika.
Eee sonra? Bakaruk oni, ayarlaruk, hallederuk...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver